Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Wrestlerii sunt încântați să îl vadă pe Triple H la RAW, unii sunt îngrijorați de viitorul lor în WWE

PWInsider a raportat faptul că Triple H se ocupă de lucrurile din backstage în locul lui Bruce Prichard. Se pare că, mai multe superstaruri și-au exprimat nemulțumirea față de Bruce Prichard, despre care se spune că este cea mai influentă persoană din companie, după familia McMahon.

PWInsider a menționat că Triple H s-a aflat în backstage la RAW și a fost ascociat cu „o gură de aer proaspăt”. HHH a fost și la câteva show-uri din SmackDown în ultimele săptămâni. O sursă din cardul companiei a spus: „Hunter își face timp să vorbească cu toată lumea și să-i liniștească pe oameni, deoarece există atât de multă tensiune în backstage. Nu se compară cu Bruce.”

Tensiunea provine de la talente care nu sunt utilizate frecvent la WWE TV. Unii consideră că zilele lor în WWE ar putea fi numărate, dacă oficialii decid să concedieze mai mulți oameni.

Nu există niciun indiciu că vor fi făcute concedieri, însă pandemia provoacă neliniște asupra oamenilor care cred că își vor pierde serviciul, deoarece compania nu intenționează să organizeze show-uri interne în curând iar multe persoane fie nu sunt folosite de loc, fie sunt chemate sporadic la show-urile săptămânale.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages