Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WrestleMania 37 nu va mai avea loc la Hollywood

WWE a trebuit să-și anuleze planurile de a desfășura Pay-Per-View-ul WrestleMania 36 în Tampa. Cel mai important eveniment anual al companiei a avut loc în Orlando, fără prezența fanilor. Oficialii intenționează să se revanșeze față de Tampa anul viitor.

Coronavirusul încă se răspândește într-un număr record în toată America. Datorită acestei probleme unele persoane au început să se îngrijoreze cu privire la WrestleMania 37. Inițial, WWE trebuia să aibă respectivul eveniment la Hollywood în 2021.

În aprilie, LA Times a raportat că primarul din Los Angeles, Eric Garcetti, a declarat într-un briefing că „adunările mari, pentru concerte și evenimente sportive, nu pot fi aprobate în oraș timp de cel puțin un an”.

Se pare că Pay-Per-View-ul din 28 martie 2021 pe SoFi Stadium în Inglewood, California nu se va mai ține așa cum era planificat. WrestleMania 37 va avea loc în Tampa.

O sursă din companie a spus că WrestleMania 37 va compensa pentru cele întâmplate cu WrestleMania 36. În plus, WWE „a promis” că ediția WrestleMania de anul viitor va avea loc în Tampa „pentru a-i menține atenția lui DeSantis.”

Ron DeSantis este guvernatorul statului Florida. De asemenea, el a declarat că WWE este o afacere esențială, la scurt timp după ce Linda McMahon a promis că va da 18,5 milioane de dolari Floridei, printr-un Super PAC prezidențial pe care îl operează.

S-ar putea ca Los Angeles să fie gazda Pay-Per-View-ului WrestleMania 38, în 2020, dar acest lucru nu a fost încă confirmat 100%.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages