Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WrestleMania 36 va coincide cu WWE Super ShowDown?

WWE a început „Road to WrestleMania” la Royal Rumble, dar mai au un Pay-Per-View major în Arabia Saudită înainte de cel din Tampa.

Super ShowDown va avea loc miercuri, 27 februarie, în Arabia Saudită, LIVE pe WWE Network. Există câteva lucruri importante deja zvonite pentru evenimentul respectiv.

Compania își conturează, aparent, cardul aproape de show-ul propriu-zis. Există, de asemenea, posibilitatea ca oficialii să fi planificat un meci din timp.

Dave Meltzer a raportat în cadrul Wrestling Observer Radio că, deoarece WWE va avea un eveniment în Arabia Saudită la sfârșitul lunii februarie, oficialii ar putea alege ca un meci planificat pentru WrestleMania să aibă loc în Orientul Mijlociu.

WWE promovează show-urile de la arabi ca fiind la același nivel cu WrestleMania. Nu trebuie să rămâneți surprinși dacă compania va scoate de pe card-ul pentru WrestleMania 36 unul dintre meciurile importante propuse, pentru ca acesta să se desfășoare la Super ShowDown în Arabia Saudită.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages