Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Windham Rotunda, transmite un mesaj ciudat în timp ce așteaptă să-i expire clauza non-compete impusă de WWE

Fanii încă așteaptă să vadă unde va ajunge Windham Rotunda, cunoscut în WWE sub numele de Bray Wyatt după ce a fost concediat de compania lui Vince McMahon. De asemenea, am raportat că au existat probleme care ar fi dus la concedierea lui Wyatt din WWE.

Seara trecută, Rotunda, a transmis un mesaj ciudat pe Twitter însoțit de o fotografie din ultimul său meci în WWE, când a pierdut împotriva lui Randy Orton la WrestleMania 37.

Se pare că Wyatt vrea să folosească numele Windham în viitor, deoarece numele său real este Windham Lawrence Rotunda. În plus, el și-a schimbat numele și pe rețelele de socializare.

Mai mult, președintele AEW, Tony Khan, a declarat săptămâna aceasta că nu a vorbit încă cu Wyatt, dar este interesat să discute cu el. Khan, trebuie să fie atent cu ceea ce spune în mediul public pentru a evita orice problemă cauzată de clauza non-compete de 90 de zile sub care încă se află Rotunda.

Deoarece Bray a fost concediat pe 31 iulie 2021, clauza sa non-compete se va încheia la sfârșitul acestei luni. O companie care își dorește cu ardoare să-l semneze pe Rotunda, este Impact Wrestling.

„Nu vă faceți griji…vă voi hrăni pui de păsări #KultOfWindham”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages