Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Windham Rotunda și JoJo Offerman s-au logodit și se vor căsători

Windham Rotunda aka Bray Wyatt, și JoJo Offerman sunt pregătiți să se căsătorească. JoJo a anunțat pe Instagram că, cei doi s-au logodit și urmează să facă nunta.

Offerman are o relație cu Rotunda de mai mulți ani. Primul lor copil, Knash Sixx Rotunda, s-a născut în mai 2019, iar al doilea copil, Hyrie Von Rotunda, la doar un an după primul.

JoJo a semnat cu WWE în 2013 pentru a face parte din reality show-ul Total Divas, alături de Eva Marie și de alte vedete ale companiei lui Vince McMahon, cum ar fi The Bella Twins, iar mai târziu a devenit crainic în ring înainte de a pleca anul trecut.

Bray Wyatt a fost concediat din WWE anul trecut datorită reducerilor bugetare și de atunci este Free Agent. Așa cum am spus acum ceva timp, el dorește o sumă foarte mare de bani pentru a reveni în Pro Wrestling, fie că este vorba de AEW sau WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages