Sustineti InRing.Ro
AlumniWWEWWE SmackDown

Windham Rotunda, răspunde afirmațiilor lui Seth Rollins

Recent, în podcast-ul Broken Skull Session al lui ”Stone Cold” Steve Austin, superstarul WWE, Seth Rollins, a vorbit despre meciul său împotriva lui ”The Fiend” Bray Wyatt la Pay-Per-View-ul Hell in a Cell 2019.

Rollins, i-a spus lui Austin că era „gata să-l sugrume pe Vince McMahon” când s-a dus în backstage după respectivul meci Hell in a Cell, care a primit multe critici din partea fanilor.

„Acum sunt pozitiv când îmi aduc minte de acel meci care a avut loc în urmă cu un an și jumătate, dar atunci m-am dus în backstage și eram gata să-l sugrum pe Vince McMahon. Nu glumesc deloc. TJ Wilson, m-a împiedicat să fac asta. M-am uitat în ochii lui Vince care stătea pe scaun, el s-a uitat la mine, nu ne-am spus niciun cuvânt și am plecat.”

După aceste afirmații, fostul superstar al companiei, Bray Wyatt (Windham Rotunda), a transmis următorul mesaj pe Twitter:

„Așteptați până când veți auzi părerea mea.”

Interesant este faptul că ulterior, Wyatt a postat o fotografie cu el, regretatul Luke Harper (Brodie Lee) și Erick Rowan, când se confruntau cu The Usos și Daniel Bryan (Bryan Danielson) într-un meci Six-Man Steel Cage.

Clauza non-compete impusă de WWE în contractul lui Bray Wyatt expiră vineri, 29 octombrie 2021, cu doar câteva săptămâni înainte de Pay-Per-View-ul AEW Full Gear, care are loc pe 13 noiembrie. În ciuda faptului că Wyatt nu va deveni Free Agent până la sfârșitul lunii viitoare, există zvonuri că el va debuta la episodul AEW Dynamite din această săptămână, care va avea loc în Rochester, NY, orașul natal al regretatului Brodie Lee.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages