AlumniWWE

Windham Rotunda aka Bray Wyatt va avea prima apariție după plecarea din WWE în această duminică

Fostul superstar WWE Windham Rotunda aka Bray Wyatt, este programat să aibă prima apariție după plecarea din compania lui Vince McMahon, în această duminică, la evenimentul Showcase of Legends 7 din Albany, New York.

El se va întânli cu fanii pentru a face poze și a da autografe între orele 10 și 14. La respectivul eveniment vor fi prezenși și Dr.Britt Baker, Trish Stratus, Scarlett Bordeaux, W. Morrissey, Rikishi, Dustin Rhodes, Erick Redbeard, Evil Uno, Torrie Wilson și Matt Cardona.

Vă reamintim că fostul Campion Universal a fost concediat din WWE vara trecută, la scurt timp după ce a fost folosit la WrestleMania 37. Înainte de plecarea sa, oficialii aveau planuri pentru el și chiar l-au promovat pentru show-urile viitoare.

Bray Wyatt, a lucrat într-un proiect pentru un film de groază alături de artistul efectelor speciale Jason Baker. De asemenea, Wyatt este programat să apară la WrestleCon în weekend-ul cu WrestleMania 38 din Dallas, Texas.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !