AEWWWE

Wardlow invită un superstar WWE de top în AEW

În ultimii ani, Wardlow s-a dezvoltat progresiv în AEW, la început fiind bodyguard tăcut pentru MJF iar acum este superstar independent și bine văzut, care caută să-și atingă propriile obiective.

Pe parcursul unui interviu pentru NBC Sports Boston, Wardlow a vorbit despre cei cu, care ar vrea să lupte. În timp ce enumera staruri din AEW precum Kenny Omega, PAC și Andrade El Idolo drept adversari, el este, de asemenea interesat să aibă un meci cu un wrestler important din afara AEW, acesta fiind nimeni altul decât actualul Campion WWE Brock Lesnar.

”Îl invit pe Brock Lesnar în AEW oricând dorește. Este în topul listei meciurilor mele de vis, dar acum îl vreau pe Kenny Omega apoi Andrade El Idolo și PAC, cred că aceștia sunt primii 3 oponenți pe care mi doresc. După păreera mea, ei sunt trei cei mai buni wrestleri din lume și cu siguranță trebuie să-i înfrunt. Știți, îmi place să fiu provocat, îmi place să mă provoc pe mine. Îmi place să văd ce pot realiza, ce pot depăși, așa că aș dori să intru în ring cu cei trei pentru a mă testa cu adevărat.”

Este puțin probabil ca Lesnar să lupte vreodată pentru AEW și chiar dacă ar face-o nu s-ar întâmpla prea curând, deoarece a semnat un nou contract cu compania lui Vince McMahon în august anul trecut, când a revenit la WWE TV în cadrul PPV-ului SummerSlam. De asemenea, Brock se va confrunta cu Campionul Universal Roman Reigns într-un meci de unificare a titlurilor deținute în Main Event-ul celei de-a doua seri a WrestleMania 38 în această duminică, 3 aprilie 2022.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !