Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0

Wade Barrett indică că ar putea reveni în ring

Wade Barrett a avut primul run memorabil în WWE, câștigând primul sezon al NXT, devenind liderul The Nexus și deținând titluri.

În timp ce discuta cu Vic Joseph pentru WWE After the Bell, Barrett a vorbit despre cariera sa în WWE și despre cum a ajuns să aibă rolul de comentator în echipa crainicilor din NXT.

Wade Barrett nu a mai concurat în ring-ul WWE din 2016. El a indicat o viitoare revenire în ring, afirmând că încă nu s-a retras.

„Hey, îmi aduc aminte de momentele mele de glorie, domnule Joseph. Nu va dura foarte mult până când mă voi ridica de pe scaunul pe care îl am lângă tine și voi reveni în ring. Voi spune că m-am bucurat foarte mult de rolul meu în NXT, dar m-am asigurat întotdeauna că voi rămâne relevant cumva. Deci, un mic run tot aș mai vrea”.

Cu siguranță, Barrett se simte foarte bine ca parte a echipei de comentatori din NXT, așa că va trebui să vedem când va renunța la asta și se va întoarce în ring.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages