WWEWWE NXT 2.0

Wade Barrett discută cu WWE despre o revenire full-time

Wade Barrett, pe numele său real Stu Bennett, ar putea rămâne în WWE pe termen lung. Fostul superstar din WWE a revenit săptămâna trecută la TV în postura de crainic pentru NXT. Compania a înregistrat două episoade din respectivul show săptămânal, iar Barrett a continuat să lucreze la cel de-al doilea episod care va fi difuzat marți seara pe USA Network.

PWInsider relatează faptul că Barrett a discutat cu oficialii din WWE și în prezent negociază o revenire full-time în calitate de crainic. Raportul afirmă că oficialii au fost interesați să îl readucă pe Wade Barrett pentru acest rol încă de la începutul acestui an. Dacă cele două părți vor ajunge la un acord, atunci Barrett va avea rol de comentator și nu de superstar full-time în ring.

La acest moment, Wade nu a comentat public despre respectivele negocieri. Înainte de a lucra la NXT TV, a fost crainic pentru NWA.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !