Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0

Wade Barrett anunță că și-a prelungit contractul cu WWE

Se pare că Wade Barrett rămâne în WWE pe viitor, deoarece a semnat un nou contract cu, compania. Recent, pe parcursul unui interviu pentru BT Sport, comentatorul brand-ului NXT a dezvăluit că și-a prelungit contractul cu WWE, deoarece acordul său anterior de doi ani expira.

„Sunt pe cale să împlinesc doi ani în WWE. Tocmai am semnat prelungirea contractului meu. Acordul meu anterior expirase. Au trecut doi ani. Cred că în august 2020 m-am întors și, săptămâna trecută, mi s-a oferit o nouă înțelegere. Sunt foarte fericit să rămân alături de WWE și să-mi continui rolul în NXT. Mă încântă să fiu în acel mediu. Îmi place la nebunie.”

Barret și-a început cariera de superstar în WWE acum 16 ani, unde a cunoscut succesul. După ce a câștigat primul sezon al seriei NXT TV, a devenit liderul grupării The Nexus. Ulterior, a înfințat The Corre, un stable de scurtă durată, înainte de a-și schimba gimmick-ul în Bad News Barrett. Acesta a deținut de 5 ori titlul Intercontinental. Wade a părăsit compania în 2016, dar s-a întors acum 2 ani.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages