Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0

Wade Barrett a semnat un contract full-time cu WWE

Se pare că Wade Barrett a revenit full-time în WWE. Barrett a confirmat acest lucru în cursul zilei de ieri pe parcursul unui interviu pentru Sports Illustrated. El lucrase în rolul de comentator la NXT în ultimele săptămâni în locul lui Mauro Ranallo, care nu mai este în companie.

Wade a spus următoarele: „Sper că acest contract va ține mult timp, asta este intenția noastră. Așadar, nu am vești proaste de dat, dar nu uitați niciodată, există întotdeauna o veste proastă ce poate veni de la mine.”

Barrett a menționat în interviu că a părăsit WWE în 2016 deoarece personajul său devenise irelevant și știa că are unele proiecte în afara pro wrestling-ului.

Wade Barrett s-a întors din nou în wrestling în acest an atunci când a fost comentator pentru NWA Powerrr și a fost deschis cu privire la posibilitatea de a lucra iarăși pentru WWE. Noul său acord cu WWE este pe un an, cu opțiunea de a-l putea prelungi.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages