Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Vremea a stricat decorul de la WrestleMania 37

Cei din WWE au trecut printr-o situație destul de înspăimântătoare atunci când furtuna a început sub privirile fanilor care își ocupau locurile pe stadionul Raymond James din Tampa, Florida, înainte de Pay-Per-View-ul WrestleMania 37. Fanilor li s-a permis să se așeze pe scaune iar show-ul a început după câteva minute de așteptare.

Potrivit Fightful Select, WWE a trimis muncitori echipați cu căști de protectie pentru a recupera o parte din decorul de la Mania, care a fost deteriorat de furtună. De asemenea, echipa a pus o prelată peste ecranele TV cu dimensiune mare pentru a le proteja.

„După ce vremea a început să facă ravagii, dărămând o parte din decorul de la Mania, ni s-a transmis că muncitori dotați cu căști de protectie au fost trimiși să repare steagurile aflate deasupra navei și alte lucruri care trebuiau ajustate.”

O mare parte din zona podelei a fost aruncată datorită ploii abundente și a vântului. Ulterior, această problemă a fost remediată. Se pare că, WWE a reușit să continue evenimentul conform planului în ciuda acestei întreruperi minore, dar gravă, din cale-afară.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages