WWEWWE NXT 2.0

Vince McMahon, vrea schimbări importante pentru NXT 2.0

Se pare că în curând se vor produce mai multe schimbări pentru brand-ul NXT 2.0. Fightful raportează că Vince McMahon, dorește ca show-ul să fie mai agresiv și să aibă un limbaj mai dur. Acest lucru este de înțeles pentru că motivul relansării show-ului este de a avea public mai tânăr. Brand-ul NXT are în mare parte public mai în vârstă, dar generația tânără este căutată cel mai mult de către agenții publicitari, crezându-se că show-ul nu este ”cunoscut” de mulți fani.

Fightful a menționat că Vince, va acorda „mai multă îngăduință asupra echipamentului femeilor din acest brand.” Nu se știe încă ce înseamnă exact acest lucru. Raportul adaugă că show-ul trebuie să „țină pasul cu actualele promo-uri ale celorlalte superstaruri referitor la limbaj.”

Unul dintre minusurile WWE este că lucrurile par prea scripate, fiind evident că wrestlerii memorează replici, spre deosebire de cei din WWE cărora li se acordă în mare parte ”mână liberă” pentru promo-uri.

Aceste vești sunt binevenite pentru fanii care au dorit să vadă cu totul altceva în produsul oferit de NXT, însă rămâne de văzut cât de departe va înainta Vince cu aceste planuri sau dacă se va răzgândi pe parcurs. Unul dintre motivele pentru care WWE este atât de restrâns se datorează faptului că oficialii vor să prezinte un produs adecvat pentru familii, axându-se în mare parte asupra copiilor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !