Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Vince McMahon va juca un rol cheie la WrestleMania 38

Vinerea trecută la SmackDown, Austin Theory a dezvăluit că va fi adversarul lui Pat McAfee la WrestleMania 38, după ce Vince McMahon i-a oferit comentatorului din brand-ul albastru oportunitatea de a lupta în cadrul Mania 38, în timpul unei apariții la show-ul său ”McAfee Radio” joia trecută.

Anterior am raportat faptul că Vince McMahon se va înfrunta cu McAfee în acest an la WrestleMania, într-un meci ”Smoke and Mirrors” în care Theory va face ”treaba mai grea” pentru Președintele WWE.

Dave Meltzer a relatat în cadrul Wrestling Observer Radio că este de așteptat ca Vince să fie implicat în meci. Meltzer menționează că a existat o schimbare în angle, deoarece palma dată de Theory lui McAfee după ce a dezvăluit că va fi oponentul lui nu a fost planificată inițial.

”Vince McMahon se află încă în angle. Nu știu dacă meciul va fi de tipul Handicap. De asemenea, nu știu dacă Vince va fi în colțul lui Austin Theory, dar se va implica intens în angle. McMahon este cheia acestui meci. Meciul a fost conturat în jurul lui Vince. El va apărea la WWE TV la un moment dat. Evident, lucrurile se schimbă continuu, însă totul decurge încă conform planului. Inițial, urma ca Vince să-l înfrunte pe McAfee, dar Austin Theory să facă ”partea grea” a meciului. Așa că acum a fost făcută o mică schimbare, Theory este adversar oficial, însă Vince va juca un rol cheie în toată chestia asta.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages