Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Vince McMahon va acorda un push important unui superstar din RAW

Babyface turn-ul lui Jinder Mahal după ce a revenit din accidentare i-a surprins pe unii fani, dar există un motiv întemeiat pentru care s-a întâmplat acest lucru.

Când Mahal a fost „propulsat” în main event în 2017, cei din WWE urma să se extindă în India. În martie 2020, WWE și Sony Pictures Networks India (SPN) au prelungit contractul pe 5 ani. Pe baza acestui contract, SPN va primi drepturi de difuzare pentru Monday Night RAW, Friday Night SmackDown și NXT. De asemenea, acordul include și toate Pay-Per-View-urile și drepturi asupra conținutului din WWE Network, care vor fi disponibile pe SonyLiv, platforma OTT pentru SPN.

Acesta este motivul pentru care Mahal a primit push recent. Atunci când a câștigat titlul WWE, Jinder era încă heel în Statele Unite, dar era babyface când se lupta în India. De această dată, el va fi babyface pentru întregul fanbase. În plus, datorită acestui contract, WWE va reveni în India, la un moment dat, când restricțiile de călătorie vor fi ridicare iar Mahal va prezenta respectivele show-uri.

Acordul TV cu India este foarte important pentru companie și datorită noii tranzacții a existat o creștere a stocurilor în martie. Așadar, fanii lui Jinder Mahal, îl vor vedea pe acesta mai des pe un loc proeminent la WWE TV în următoarele luni.

Mahal s-a întors în ring la RAW-ul de pe 27 aprilie după ce a stat departe de acțiune datorită unei accidentări la genunchi. El a făcut anterior parte din SmackDown, dar a fost mutat în RAW toamna trecută după draft.

Mai jos aveți un promo a lui Jinder Mahal la RAW, unde vorbește despre cum lucrurile vor fi puse la punct după incidentele nefericite din cariera lui:

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages