Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Vince McMahon stabilește un meci pentru Pat McAfee la WrestleMania 38

Joia aceasta, spre sfârșitul interviului său de la ”The Pat McAfee Show”, Vince McMahon i-a făcut o ofertă lui McAfee pentru WrestleMania 38. McAfee a recunoscut că au existat ”discuții” pe internet despre lupta lui la Mania. Apoi, McAfee l-a întrebat pe Vince dacă vorbește serios, iar McMahon a răspuns: ”Știi că nu mă prostesc.”

La acel moment, Vince nu a spus că el va lupta cu McAfee în cadrul respectivului Pay-Per-View. Cu toate acestea, se pare că adversarul lui Pat McAfee la WrestleMania 38 a fost deja pregătit.

Austin Theory a venit în ring la episodul SmackDown-ului de seara trecută. Theory a spus că el va fi prezent ori de câte ori domnul McMahon nu poate veni și a menționat că Vince a pregătit ceva pentru McAfee.

Theory s-a anunțat ca fiind oponentul lui McAfee la Mania 38 apoi l-a pălmuit pe acesta înainte de a pleca. Aceasta este o schimbare față de ceea ce era în plan săptămâna trecută. La un moment dat, un meci între Vince McMahon vs. Pat McAfee a fost planificat ideea din spatele lui fiind ”Smoke and Mirrors”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages