UFCWWEWWE PPV

Vince McMahon și Directorii WWE au fost la evenimentul UFC din Las Vegas după Money in the Bank

Vince McMahon a fost nevoit să renunțe la funcția de director exclusiv al WWE, dar încă își pune amprenta asupra direcției creative. Vince se dedică întru totul companiei, dar se pare că a fost văzut la evenimentul UFC alături de Stephanie McMahon, Triple H și Pat McAfee.

Vince, Stephanie, Hunter și McAfee au fost văzuți aproape de cușcă la evenimentul UFC din Las Vegas după încheierea Pay-Per-View-ului Money in the Bank. Președintele WWE, Nick Khan, se afla, de asemenea, lângă McAfee, dar nu a fost surprins de cameră. Datorită apariției la respectivul show, celebritățile au sporit activitatea UFC pentru public.

Putem observa că Pat McAfee purta un guler cervical din cauza faptului că a fost atacat de Happy Corbin după ce transmisiunea PPV-ului MITB s-a încheiat.

Rămâne de văzut unde va mai apărea Vince McMahon, dar se pare că nu vrea ca cele întâmplate în ultimul timp să îl țină departe de ochii publicului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !