Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Vince McMahon, și-a trimis fiul acasă datorită greșelilor pe care acesta le-a făcut la WWE Royal Rumble 2022

La Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble din acest an, a fost foarte multă nemulțumire în ceea ce îl privește Shane McMahon, deoarece el a fost producătorul meciului Rumble masculin în care a vrut să fie favorizat.

Ca urmare, fiul lui Vince McMahon a primit multe critici, dar acum câteva zile, oficialii aveau în plan ca Shane să revină constant la WWE TV, să participe în meciul Elimination Chamber pentru titlul WWE și să lucreze la WrestleMania 38.

Cu toate acestea, am raportat că un membru titular al echipei creative a spus că writerilor li s-a transmis într-un ”mod semi-calm” că ”nu mai există planuri creative pentru Shane McMahon”. Așa că, aceștia au ”trecut la alte discuții creative”.

O sursă din companie a spus: ”Vince, nu a avut de ales. Shane, a creat haos, a înfuriat pe toată lumea, i-a enervat pe toți participanții din Rumble, a ”îngropat” în mod voit alți producători și a schimbat lucrurile pe care le dorea tatăl său. Vince, nu a avut altă opțiune decât să-și trimită fiul acasă.”

În ciuda celor întâmplate, Vince McMahon a rezolvat cât se poate de în liniște această situație neplăcută. Drept urmare, planurile inițiale pentru Shane au fost abandonate. Shane McMahon, nu mai este angajat al WWE de când a părăsit compania în 2009. Când a revenit în 2016, a fost folosit doar ca superstar la TV.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages