Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Vince McMahon schimbă un meci de top pentru RAW-ul de săptămâna viitoare

Se pare că Vince McMahon s-a răzgândit în ceea ce privește meciul dintre Drew McIntyre și Dolph Ziggler, care urmează să aibă loc la RAW-ul de săptămâna viitoare.

La RAW-ul de săptămâna trecută a fost anunțat faptul că McIntyre își va apăra titlul WWE împotriva lui Ziggler la show-ul următor. De asemenea, Drew va putea alege o stipulație înainte de începerea meciului.

Preview-ul pentru RAW-ul de săptămâna viitoare relată că meciul dintre cei doi nu va include titlul WWE:

„Campionul WWE, Drew McIntyre, a fost de acord să-l înfrunte pe Dolph Ziggler într-un rematch ce nu include centura, dar de această dată, el trebuie să aleagă stipulația”.

Așa cum am putut vedea în cadrul Pay-Per-View-ului The Horror Show at Extreme Rules, McIntyre și-a păstrat titlul WWE în urma meciului cu Dolph.

Dolph Ziggler a dus meciul de la Extreme Rules în favoarea lui. Astfel, acesta este motivul pentru care Drew McIntyre poate alege acum stipulația rematch-ului.

Nu se știe motivul pentru care meciul pentru titlul WWE a fost schimbat. Trebuie să remarcăm faptul că episodul RAW-ului de săptămâna viitoare, a fost înregistrat lunea trecută.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages