WWE

Vince McMahon s-ar fi dus în Vancouver pentru a se întâlni personal cu John Cena

După cum știm, John Cena a revenit la WWE TV pentru a sărbători 20 de ani de la debutul său în companie, în cadrul RAW-ului din 20 iunie, unde a fost prezent și Vince McMahon.

Deși s-a speculat că, Cena va fi acolo pentru a-și oficializa și meciul de la SummerSlam împotriva lui Theory, acest lucru nu s-a întâmplat. În schimb, John a spus că nu este sigur când va lupta din nou.

Cena urmează să stea în Vancouver pentru a lucra la cel de-al 2-lea sezon al serialului ”Peacemaker” în care joacă în următoarele câteva luni. Fightful Select raportează că Vince McMahon a mers în Vancouver pentru a se întâlni cu fostul campion WWE după SmackDown-ul de seara trecută care a avut loc în Fort Worth, Texas.

Nu se știe scopul întâlnirii, dar este suficient de importantă dacă McMahon se deplasează personal pentru a-l vedea pe John Cena. În prezent, Cena nu este promovat pentru SummerSlam. WWE a confirmat deja că Theory se va înfrunta cu, campionul United States, Bobby Lashley, la acest eveniment, pe 30 iulie, în Nashville, TN.

Acesta este de fapt un rematch de la Money in the Bank, unde Lashley l-a învins pe Theory pentru titlul U.S. Mai tâziu, în aceeași seară, Theory a câștigat meciul masculin Ladder MITB.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !