Sustineti InRing.Ro
WWE

Vince McMahon, revine la show-urile WWE TV după o absență scurtă

Vince McMahon, este factorul principal pentru deciziile finale în WWE iar acest lucru face foarte dificilă munca în companie fără prezența sa. Vince, a lipsit de la două episoade consecutive a show-urilor TV, și majoritatea fanilor au început să se întrebe dacă s-a întâmplat ceva cu el. Din fericire, acesta s-a întors la show-urile TV săptămâna asta.

Se pare că Vince McMahon, a ratat SmackDown-ul de săptămâna trecută. Nu se știe de ce nu a participat la respectivul show, însă a avut apeluri telefonice pe tot parcursul zilei, deci teoretic era în permanență „la curent” cu tot.

Ulterior, s-a aflat că Vince, a absentat și la RAW-ul din această săptămână. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat vineri seară, când patronul WWE a fost prezent la SmackDown-ul din Madison Square Garden.

O sursă din companie a spus că, Vince McMahon s-a aflat în MSG și implicit în backstage la Super-SmackDown. El, a „dirijat” show-ul precum în mod normal, fără a fi nevoie să mai folosească permanent telefonul pentru a da indicații.

Ei bine, întrebarea care a stat pe buzele unor fani cu privire la situația lui McMahon a primit un răspuns. Vince, s-a întors la muncă și își continuă treaba așa cum știe.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages