Sustineti InRing.Ro
AEWWWE

Vince McMahon refuză să facă afaceri cu două foste superstaruri din WWE

În pro wrestling, vechea afirmație „niciodată să nu spui niciodată” în ceea ce privește revenirea wrestlerilor care au plecat din WWE primează, dar se pare că există doi wrestleri cu, care Vince McMahon nu are de gând să colaboreze.

Chiar dacă spre exemplu CM Punk ar vrea să lucreze din nou cu WWE, Vince McMahon nu mai dorește să audă acest lucru. Persoanele din jurul lui Vince, inclusiv Paul Heyman, nu încearcă să-l convingă pe acesta să accepte ca Punk să revină în ring. Glumele lui CM Punk făcute în mediul on-line împotriva companiei au pus mai mult „gaz pe foc”.

Celălalt fost superstar din WWE de care Vince McMahon nu vrea să mai audă este Alberto Del Rio. Dave Meltzer a raportat pentru Wrestling Observer Newsletter că afirmațiile recente ale lui Del Rio cum că ar fi în discuții cu WWE pentru o revenire sunt false.

Vârsta și istoricul personal a lui Alberto Del Rio nu îl ajută deloc, de aceea All Elite Wrestling nu a semnat până acum cu el. În cazul lui CM Punk, nu putem exclude niciodată o revenire în WWE la un moment dat doar pentru ca acesta să fie ținut departe de AEW.

Meltzer a remarcat că există persoane în AEW care, din motive personale, nu ar dori să colaboreze cu Punk, dar cum timpul vindecă răni, iar buissnice-ul e bissnice nu putem fi convinși că CM Punk nu ar putea lucra în AEW chiar și par-time.

Cu excepția cazului în care ar putea intra în Hall of Fame peste câțiva ani, se pare că nici WWE nici AEW nu sunt interesați să lucreze cu Alberto Del Rio.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages