Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Vince McMahon nu dorește să-i acorde un push lui Keith Lee ca un superstar de top

Fanii care doresc să vadă cum Keith Lee primește un push ar putea fi nevoiți să aștepte și nu există nicio garanție că el va fi mai mult decât un mid-card guy.

RingsideNews raportează că există o incertitudine în backstage cu privire la Lee. Mai multe persoane din companie consideră că Lee este incredibil de talentat și se mișcă bine pentru calibrul său, dar Vince McMahon consideră că îi lipsește o anumită scânteie.

O sursă ar fi declarat pentru RSN că promo-urile lui Keith Lee nu au prins, dar nimeni nu excelează la capitolul promo-uri, cu excepția câtorva nume precum Roman Reigns, Paul Heyman, Randy Orton, Edge, The Street Profits și Lacey Evans.

În urmă cu câteva săptămâni, Lee a fost unul dintre superstarurile trimise să urmeze o pregătire suplimentară la Performance Center.

Lee a fost programat să participe în meciul pentru titlul United States la Pay-Per-View-ul WWE Elimination Chamber din această duminică, dar el nu a fost menționat la RAW-ul de luni și statutul său la evenimentul de mâine noapte este încă incert.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages