Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Vince McMahon nu are planuri noi pentru Big E

În urma SmackDown-ului de săptămâna trecută, unii fani se întreabă unde este Big E. Numele lui nu a fost menționat pe parcursul acelui show și nu pare să existe un meci planificat pentru el la Hell in a Cell 2021. Big E a început un feud cu Aleister Black acum câteva săptămâni, dar acum, că Black a fost concediat, acele planuri au fost anulate. Acesta este doar un alt exemplu de schimbări bruște în WWE, deoarece s-a lucrat mult timp la noul gimmick a lui Aleister Black.

RingsideNews relatează că Vince McMahon nu are încă planuri noi pentru urămtorul feud a lui Big E, așa că l-a scos de la WWE TV pentru moment, până când își dă seama cum să îl folosească.

Potrivit unei surse din companie, Big E este unul dintre wrestlerii preferați ai lui Vince și „acesta va avea întotdeauna ceva de făcut”.

Majoritatea planurilor pentru Pay-Per-View-ul Hell in a Cell din acest an au fost finalizate, așa că s-ar putea să nu-l vedem pe Big E până după acest eveniment.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages