Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Vince McMahon nu a participat la SmackDown

Show-ul SmackDown pare să aibă un impuls pozitiv, rating-urile crescând în ultimele săptămâni, iar episodul din această săptămână a fost unul dintre cele mai urmărite episoade din ultimele câteva luni. Se pare că show-ul de vinerea trecută s-ar fi desfășurat în absența lui Vince McMahon.

RingsideNews relatează că Vince McMahon nu s-a aflat la Tropicana Field, iar persoanele care s-au ocupat de spectacol au fost Triple H și Kevin Dunn.

Nu este neobișnuit ca Vince să rateze un episod și, de obicei, sună prin Zoom pentru a da indicații, însă este de remarcat faptul că a lipsit săptămâna trecută, deoarece până acum a participat la majoritatea episoadelor SmackDown-ului de când a venit pandemia.

Nu se știe motivul pentru care Vince McMahon a lipsit, dar pentru a nu exista dubii, trebuie să știți că starea sa de sănătate este bună. WrestlingNews.co a raportat acum câteva săptămâni că McMahon este bine și nu dă niciun semn de boală, în ciuda afirmațiilor făcute de Ryback pe Twitter.

Iată ce a spus o sursă din WWE despre starea de sănătate a lui McMahon: „Vince este în regulă. Încă se antrenează din greu și atunci când uită unele lucruri este pentru că are atât de multe pe cap. Nu există motive de îngrijorare, el doar a îmbătrânit la fel ca și noi toți. Cred că datorită pandemiei Covid-19 are mai mult timp să doarmă, deoarece nu trebuie să călătorească la fel de mult ca înainte, acesta este singurul lucru care s-a schimbat la el.”

Pe lângă casa sa din Stamford, CT, Vince mai are o locuință la câteva ore distanță de Tampa în Boca Raton, FL.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages