Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Vince McMahon nu a fost în backstage la SmackDown-ul de săptămâna trecută

Vince McMahon nu a fost în backstage la SmackDown-ul de săptămâna trecută. RingsideNews a raportat că Bruce Prichard a preluat conducerea în culise. Nu se știe motivul pentru care Vince a fost absent, dar acest lucru se întâmplă frecvent și, de multe ori, atunci când lipsește de la show, sună și dă indicații prin telefon.

Ed Koskey și Ryan Callahan au fost cei care s-au ocupat de sfârșitul creativ săptămâna trecută, iar Kevin Dunn s-a ocupat de sfârșitul producției. RSN a menționat, de asemenea, că deși McMahon nu era prezent s-a ținut legătura cu el toată ziua. Cu câteva săptămâni în urmă, Triple H a fost chemat pentru a ajuta în backstage.

În plus, pentru oricine crede că Vince ar putea obosi din cauza vârstei sale, o sursă a raportat acum câteva săptămâni că McMahon continuă să se antreneze la sala de sport „precum un maniac” și pare să fie într-o stare de sănătate excelentă, fără semne de oboseală.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages