Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Vince McMahon le spune superstarurilor din WWE să se antreneze mai mult

Vince McMahon are o gamă largă de reguli pe care a stabilit-o pentru toți cei care lucrează pentru el. Printre aceste reguli se numără și antrenamentul suplimentar. Vince dorește ca unele superstaruri să se antreneze mai mult, probabil pentru a se pregăti de marea revenire a companiei la turnee în luna iulie a acestui an.

Conform PWInsider, în această săptămână oficialii au informat roster-ul din RAW să se prezinte la Performance Center în săptămânile următoare pentru a face antrenamente în ring.

S-a menționat că WWE a recurs la acest lucru pentru „a-și pregăti mai bine wrestlerii” odată cu întoarcerea oficială la turnee în iulie.

Antrenamentele ar fi putut începe încă din această săptămână. Nu se știe dacă vreunui superstar i s-a spus că este scutit de antrenamentele suplimentare. Se presupune că această decizie îi aparține lui Vince McMahon.

Compania este pe cale să călătorească din nou și unii membri din Main Roster nu au experimentat niciodată acest tip de lucru. De când a început pandemia, WWE a adus câțiva wrestleri noi, iar oficialii vor să se asigure că toată lumea este pregătită pentru ceea ce urmează.

Respectivele antrenamente vor avea loc în zilele în care superstarurile nu au show-uri TV. Acestea urmând să fie finalizate până când compania va începe să călătorească din nou în luna iulie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages