Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Vince McMahon îi acordă un push major unui superstar din WWE

Seara trecută la WWE Payback, Keith Lee a obținut cea mai importantă victorie de până acum de când a debutat în Main Roster. Fostul campion NXT l-a învins pe Randy Orton sub ochii fanilor prezenți prin intermediul ThunderDome. Meciul a durat aproximativ 7 minute, și s-a încheiat după ce Lee a executat un sit-down powerbomb.

Toate acestea se întâmplă după ce Keith Lee a debutat în Main Roster la RAW-ul de săptămâna trecută, și a avut un meci chiar împotriva lui Orton. Alex McCarthy de la talkSPORT a raportat faptul că o sursă i-a spus că Vince McMahon l-a rugat pe Randy să-l facă pe Lee să arate ca un adevărat superstar înainte de meci.

Sursa din companie a spus: „Imaginați-vă cât de mare fan trebuie să fie Vince când vine vorba de cineva, încât să-l pună pe Randy Orton să fie învins clean. Orton, care face o treabă foarte bună în cariera sa, contribuie la crearea următoarei generații de staruri. Are un character mare.”

Trebuie să știți că Vince dorește să-i acode un push major lui Lee, și a considerat că ”The Viper” este persoana perfectă care l-ar ajuta în această situație. În trecut, s-a raportat faptul că Orton a dorit să lucreze cu unii wrestleri din NXT, precum Adam Cole și Tomasso Ciampa. Încă nu a avut ocazia să facă acest lucru, dar poate pe viitor se va întâmpla.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages