Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Vince McMahon i-ar fi cerut unui fost crainic WWE să nuanțeze introducerea lui John Cena

Se pare că Vince McMahon l-a îndrumat pe fostul crainic WWE, Justin Roberts, să nuanțeze prezentările lui John Cena și The Undertaker. Roberts, care a lucrat pentru WWE din 2002 până în 2014, era cunoscut pentru introducerile sale extravagante.

Actualul crainic AEW obișnuia să prezinte superstarurile în funcție de importanța lor pentru a atrage publicul larg. Drept urmare, wrestleri precum Cena și Taker aveau parte de prezentări mai accentuate decât restul roster-ului.

Cu toate acestea, în cadrul podcast-ului ”Talk is Jericho”, fostul crainic din WWE a dezvăluit că Vince i-a cerut să își diminueze introducerile pentru cei precum John Cena și The Undertaker.

„Voi spune cum gândește Vince și cum gândesc eu. Am fost chemat literalmente din ring înainte de prezentarea celui mai mare Royal Rumble din istorie în Boston. Cred că tocmai văzuse UFC, asta mi-a spus și că nu-i plăcea Bruce Buffer deoarece i se părea prea exagerat. Ceea ce, din când în când, mai aveam genul ăsta de discuție cu McMahon: ”Mai încet, nu-i face lui Sabu acea introducere mare, nici lui John Cena, nici lui The Undertaker.” Și e ca și cum, nu o fac pentru tot roster-ul, dar am făcut-o acolo unde trebuia să fac ceva să se simtă special. Întotdeauna a fost ceva venit organic.”

Justin a mai menționat că introducerea lui Cena l-a ajutat să capete experiență în cadrul Live Event-urilor și show-urilor TV. Acesta a precizat că prezentarea a fost specială pentru fostul campion WWE, care era superstarul de top al companie.

De asemenea, Roberts a mai dezvăluit un moment în care Vince i-a cerut să îi prezinte pe toți în același mod chiar înainte de meciul Royal Rumble.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages