WWE

Vince McMahon este un mare fan al lui Reginald

Reginald a fost văzut mai mult la WWE TV în ultimele luni și la majoritatea fanilor le place personajul. Se pare că nu doar fanii îl admiră.

Fightful Select raportează că, CEO-ul WWE, Vince McMahon, este un mare fan al lui Reginald datorită prezenței, livrării și abilităților stabile în ring așa cum i s-a cerut.

Cei din WWE au spus că este foarte ușor de lucrat cu Reginald, el fiind deschis la pitch-urile oferite acestuia. Sindey Bateman aka Reginald, a semnat cu WWE anul trecut. A debutat în Main Roster alături de Carmella și a fost văzut în preajma lui Nia Jax și Shayna Baszler.

Rigenald a avut doar 4 meciuri până acum în Main Roster, deoarece a fost folosit în principal ca Manager, cel mai recent meci al său având loc la ediția RAW-ului din 31 mai, unde a învins-o pe Baszler într-un meci tradițional.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !