Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Vince McMahon credea că Lars Sullivan este pregătit să-l înfrunte pe Brock Lesnar

Vince McMahon a văzut un potențial mare în Lars Sullivan. Dave Meltzer a spus acum ceva timp că oficialii voiau să-i acorde un push lui The Freak. Acum Sullivan este accidentat, iar videoclipurile pentru adulți descoperite recent în care acesta este protagonist ar putea să-i fi afectat reputația.

Lars este deja un om controversat. El a făcut mai multe comentarii rasiste cu privire la cei din culturism cu mult înainte de a ajunge în WWE. Ulterior, acesta a fost amendat cu 100.000$ datorită comentarilor respective înainte să se accidenteze.

Filmele pentru adulți care au fost descoperite, au arătat că Sullivan a folosit numele „Mitch Bennett” pentru a face conținut homoerotic. A fost raportat recent faptul că Vince McMahon s-ar putea să nu-l mai privească pe Sullivan la fel după cele întâmplate.

Referitor la situația actuală a lui Lars Sullivan, Fightful Select a raportat că: „Pe tipul ăsta Vince McMahon și-l dorea într-un meci cu Brock Lesnar anul trecut.”

În prezent, Lars Sullivan se recuperează după o accidentare la genunchi. El ar putea reveni în vară, dar totul depinde de cum vrea Vince să-l utilizeze. Cândva au existat planuri majore pentru Sullivan, dar o serie de evenimente nefericite ce îl implică în mod direct le-au anulat. Rămâne de văzut dacă Lars poate reveni pe făgașul normal.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages