Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Vince McMahon a vrut ca Becky Lynch să rămână heel după WWE SummerSlam 2022

Unul dintre lucrurile notabile care s-au întâmplat anul acesta la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam a fost babyface turn-ul lui Becky Lynch. Ideea transformării lui Lynch în heel acum un an nu a fost unanim lăudată, iar la evenimentul de sâmbăta trecută a părut că Paul ”Triple H” Levesque a îndreptat lucrurile. Becky va lucra acum alături de campioana feminină din RAW Bianca Belair și poate încă o divă într-un feud cu trio-ul Bayley-Dakota Kay-Iyo Sky.

În timpul unei emisiuni audio a PWTorchVIP, Wade Keller a confirmat că decizia de a o transforma pe Becky Lynch din nou în babyface nu era în plan acum câteva săptămâni, înainte ca Vince McMahon să demisioneze din funcția de CEO al companiei. Keller a precizat:

„Acum pot confirma că Becky Lynch nu făcea babyface turn-ul dacă Vince McMahon ar fi deținut încă controlul. Decizia a fost a lui Paul ”Triple H” Levesque. Tocmai am primit confirmarea în acest sens. Lynch ar fi rămas heel dacă Vince era CEO. Așadar, o mare schimbare la începutul noii ERE.”

Este de așteptat să se facă mai multe schimbări în următoarele săptămâni/luni, pe măsură ce storyline-urile lăsate de Vince se vor încheia, iar viziunea lui ”The Game” se va contura mai bine. De asemenea, am putea vedea și mai multe superstaruri care au fost concediate revenind în companie, în special nume pe care Hunter le-a apreciat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages