Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Vince McMahon a schimbat planurile pentru Matt Hardy și Randy Orton la RAW cu câteva ore înainte de show

Există un motiv pentru care WWE promova un meci de tipul No Holds Barred între Matt Hardy și Randy Orton la RAW-ul din această săptămână.

Fightful raportează că planul inițial era ca meciul să se desfășoare așa cum a fost anunțat și că era bazat pe mai multe segmente. Cu toate acestea, Vince McMahon a anulat acest meci și a făcut ca Orton să-l atace din nou pe Hardy.

Probabil că respectivul meci s-ar fi terminat cu victoria lui Orton. Nu se știe exact motivul pentru care Vince a făcut această schimbare, dar anumite persoane din companie au considerat că meciul dintre Hardy și Orton ar face atacul de săptămâna trecută să pară fără sens, deoarece a fost similar cu modul în care a fost atacat Edge, și nu a mai apărut la TV de atunci. După cum am menționat anterior, atacul de săptămâna trecută a lui Randy trebuia să-l scoată definitiv pe Matt de la WWE TV, dar planurile s-au schimbat atunci când Vince McMahon a văzut rating-ul show-ului în timpul acelui segment. După această evaluare a rating-ului s-a luat decizia ca Hardy să fie prezent la TV în această săptămână.

Vince este ferm convins că atacul lui Randy Orton asupra lui Matt Hardy în această săptămâna la RAW a fost finalul pentru Hardy în companie, cu excepția cazului în care acesta decide să-și prelungească contractul. În acest moment, se pare că nu va semna un nou contract și va fi liber începând cu 1 martie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages