Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Vince McMahon a schimbat finalul a două meciuri înainte cu câteva ore de WrestleMania 37

În weekend, ideea lui Vince McMahon era ca la finalul WrestleMania 37, fanii să plece acasă fericiți. Săptămâna trecută, existau oameni în companie care știau că Edge va câștiga titlul Universal după ce va face pin-ul pe Daniel Bryan. Asta ar fi dus la un rematch individual între Roman Reigns și Edge la următorul Pay-Per-View sau la un moment dat în timpul verii. Planurile s-au schimbat iar Reigns a făcut pin-ul pe Edge și Bryan în același timp.

Dave Meltzer și Bryan Alvarez au remarcat în timpul Observer Radio că finalul mai multor meciuri a fost schimbat cu doar câteva ore înainte de show.

Alvarez a spus: „Mi s-a transmis că, câteva finaluri au fost schimbate în weekend-ul show-ului.”

Meltzer a spus: „Eu știu că finalul a două meciuri a fost schimbat în ultima zi. Este vorba despre două meciuri majore. Unul a fost conturat sâmbătă iar celălalt duminică. Finalul meciului dintre Randy Orton și ”The Fiend” Bray Wyatt a fost schimbat duminică, cu câteva ore înainte de eveniment. Cred că au existat cel puțin patru finaluri schimbate.”

Acest lucru nu este neobișnuit, dar ultuitor este faptul că toate finalurile pentru unele dintre cele mai de top meciuri de la cel mai important eveniment anual nu au fost făcute cu săptămâni înainte.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages