WWEWWE RAW

Vince McMahon a rupt script-ul RAW-ului din această săptămână înainte de transmisia live

Așa cum am raportat în cursul zilei de ieri, planurile originale pentru Pay-Per-View-ul WWE Hell in a Cell 2021 au fost schimbate drastic. În plus, au fost făcute modificări și la RAW-ul din această săptămână cu doar câteva ore înainte ca show-ul să fie difuzat. Nu este un lucru neobișnuit, dar rescrierea script-ului chiar înainte de show pare să se întâmple mai frecvent în ultima perioadă.

PWInsider raportează că datorită script-ului alert am avut parte de câteva meciuri la RAW-ul din această săptămână și o mare parte din prima oră a show-ului a fost realizată cu aproximativ 30-45 de minute înainte de începerea acestuia.

Din toată această tevatură, pentru RAW-ul de săptămâna viitoare au fost anunțate două meciuri. Kofi Kingston se va înfrunta cu Drew McIntyre, câștigătorul confruntându-se cu Bobby Lashley pentru titlul WWE la Hell in a Cell. De asemenea, Shayna Baszler se va înfrunta cu Reginald într-un meci de tipul Intergender.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !