Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Vince McMahon, a renunțat să mai acorde push unui superstar de top din RAW

În această săptămână la RAW, a fost făcut clar faptul că nu există planuri pe termen lung ca Finn Balor să fie superstar de top al WWE. Austin Theory, l-a învins clean pe Balor în doar 6 minute, făcându-l fericit pe mentorul său, Mr.McMahon. Theory, este prezent în segmentele din backstage cu Vince de mai multe săptămâni, iar per-total, McMahon îl vede pe Austin drept viitorul lui superstar de top.

O sursă din companie, a oferit informații despre cele întâmplate între Finn Balor și Austin Theory la show-ul trecut al brand-ului roșu, spunând:

„Da, Finn a ocupat poziția pe care o avea Jeff Hardy. Acum el este acolo doar pentru a ajuta la dezvoltarea talentelor mai tinere. A fost adusă în discuție ideea ca Balor să facă heel turn, dar asta s-a întâmplat acum câteva săptămâni și nu s-a concretizat nimic. Vince, nu l-a văzut niciodată pe Finn mai mult decât un wrestler mid-card. Heyman, i-ar fi acordat push masiv, însă Vince nu a fost de acord. Austin Theory, va strălucii în meciul Royal Rumble. Ultima dată am auzit că va rămâne printre cei 4 sau 5 wrestleri din finalul meciului.”

Aceeași sursă a mai spus că Vince McMahon consideră că Theory va deveni Main Eventer anul următor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages