Sustineti InRing.Ro
WWE

Vince McMahon, a mers înapoi în Arabia Saudită după Crown Jewel 2021

Vince McMahon, alături de staff-ul și Roster-ul WWE a călătorit în Arabia Saudită săptămâna trecută pentru a organiza Pay-Per-View-ul Crown Jewel din acest an. După respectivul eveniment, el s-a întors cu toți ceilalți direct la SmackDown. Cu toate acestea, președintele WWE a revenit în Arabia Saudită săptămâna aceasta pentru a purta mai multe discuții legate de business, conform lui Dave Meltzer de la Wrestling Observer Newsletter.

Nu se știe ce discuții a avut Vince, dar au fost suficient de importante odată ce a trebuit să se întânlească personal cu oamenii de acolo. WWE are un parteneriat de 10 ani cu Autoritatea Generală de Sport din Arabia Saudită, câștigând sume importante de bani pentru organizarea a două evenimente pe an. Este de așteptat ca WWE să revină în Arabia Saudită în februarie și octombrie anul viitor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages