WWEWWE RAW

Vince McMahon a luat decizia ca un superstar de top al RAW-ului să devină babyface

Vince McMahon a ajuns la concluzia că roster-ul RAW-ului are nevoie de încă un babyface. PWInsider a confirmat faptul că Braun Strowman nu mai este heel. Abia acum câteva luni, Strowman a făcut heel turn în urma meciului Swamp Fight împotriva lui Bray Wyatt la Pay-Per-View-ul WWE Extreme Rules.

Strowman și-a încheiat parcursul în SmackDown cu o înfrângere împotriva campionului Universal Roman Reigns și a continuat ca heel după draft în timpul meciurilor cu Keith Lee la RAW.

Babyface turn-ul lui Braun Strowman îl face pe acesta un posibil pretendent la titlul WWE al lui Randy Orton, poate după feud-ul cu Bray Wyatt, care este, de asemenea, considerat babyface.

Braun face parte din echipa masculina a RAW-ului pentru meciul tradițional 5 vs. 5 Elimination la Survivor Series alături de AJ Styles, Sheamus, Keith Lee și Matt Riddle.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !