Sustineti InRing.Ro
WWE

Vince McMahon a interzis o manevră folosită în ring

Se pare că Vince McMahon a decis să interzică încă o manevră în ring pe care superstarurile din companie nu o mai pot utiliza.

PWInsider.com raportează că oficialii au optat pentru scoaterea din uz a manevrei „Powerbomb Turnbuckles”, cunoscută și sub denumirea de „Bucklebomb” folosită de wrestleri în timpul prestației.

De ani buni, se știe de întreg Universul WWE că Vince are o listă de cuvinte și manevre pe care nu vrea să le folosească angajații săi.

În plus, această manevră a dus la retragerea legendei Sting, în timpul meciului pentru titlul WWE împotriva lui Seth Rollins la Night of Champions 2015. După înfruntarea celor doi, s-a descoperit că Hall of Famer-ul a avut stenoză spinală care a survenit în urma respectivei manevre.

Este interesant momentul în care vine această interdicție, întrucât Kairi Sane a fost executată recent cu o lovitură neadecvată în colțul ring-ului, în timpul unui meci cu Nia Jax la RAW.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages