WWEWWE PPV

Vince McMahon, a indicat un meci între The Rock vs. Roman Reigns printr-un segment la WWE Survivor Series 2021

La Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series din acest an, a existat un segment în care Vince McMahon a vorbit cu Roman Reigns în biroul său. Vince, i-a arătat lui Reigns ”oul Cleopatrei” ca semn de apreciere și a spus că este un cadou de la vărul lui ”Tribal Cheif”, The Rock. McMahon, a menționat că oul valorează 100 de milioane de dolari. Roman, nu părea să aprecieze gestul lui Rock, așa că a decis să plece.

Rapoartele recente spun că un meci între The Rock vs. Roman Reigns nu ar avea loc la WrestleMania 38 în Dallas, TX datorită programului încărcat pe care Rock îl are la Hollywood, așa că este posibil ca meciul dintre cei doi să se desfășoare în cadrul WrestleMania 39 din Los Angeles.

Pe parcursul evenimentului de seara trecută, oul a dispărut, iar Vince i-a spus lui Adam Pearce să-i investigheze pe toți cei din roster pentru că făptașul va fi descoperit în această săptămână la RAW.

Toate cele întâmplate par să ofere indicii despre un viitor feud între Roman Reigns și The Rock. De asemenea, acel ou a apărut în filmul ”Red Notice” al lui Rock. În plus, numele lui The Rock a fost adus deseori în discuții pe durata PPV-ului Survivor Series de seara trecută, deoarece s-au împlinit 25 de ani de la debutul său în WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !