WWEWWE SmackDown

Vince McMahon a fost foarte productiv la SmackDown-ul din această săptămână

Episodul SmackDown-ului din această săptămână a continuat build-upul pentru WrestleMania 38, pe lângă faptul că a marcat debutul oficial în Main Roster al lui Pete Dunne, care are un nou gimmick.

PWInsider raportează că mai multe segmente s-au tot schimbat de-a lungul zilei, deoarece Vince McMahon a fost foarte ”productiv” în ceea ce privește show-ul de seara trecută, inclusiv la brawl-ul dintre Ronda Rousey și Charlotte Flair în sfrâșitul episodului. De fapt, compania a pre-înregistrat respectivul segment mai devreme în cursul zilei și l-a integrat în transmisia show-ului.

S-a menționat că toată lumea a fost îngrijorată pentru Big E pe parcursul întregii nopți după ce fostul campion WWE s-a accidentat grav la gât.

Inițial, Sasha Banks era programată să o înfrunte pe Zelina într-un meci individual la SmackDown-ul din această săptămână, dar oficialii au schimbat meciul într-unul de tipul Tag Team între Zelina & Carmella vs. Banks & Naomi.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !