Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Vince McMahon, a fost „foarte nemulțumit” de RAW-ul din această săptămână

Se pare că, la RAW-ul din această săptămână au existat mai multe segmente difuzate care nu erau promovate inițial. Un meci între The Miz vs. John Morrison fusese promovat pentru show, dar nu a mai avut loc. În cele din urmă, Morrison s-a înfruntat cu Omos. De asemenea, a existat mai mult haos în backstage-ul brand-ului roșu decât în mod normal.

PWInsider relatează că luni a fost una dintre „cele mai lungi” zile pentru echipa creativă, deoarece Vince McMahon a fost „extrem de nemulțumit” de ceea ce era planificat inițial la RAW-ul din 30 august 2021.

PWI menționează că Vince „a rupt script-ul” de mai multe ori. În plus, el ar fi cerut idei noi. S-a spus că unele dintre aceste idei au fost bune iar altele nu atât de bune, însă Vince le-a respins pe toate înainte de a lua decizia finală cu privire la noile planuri pentru respectivul show.

La ora 18:00, nu se știa oficial ce se va întâmpla în cadrul RAW-ului, ceea ce expică dispariția multor detalii din preview-ul show-ului oferit de site-ul WWE.

O sursă din companie a declarat: „Nu l-am văzut pe Vince McMahon niciodată până acum atât de furios în ziua unui show.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages