Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Vince McMahon a fost absent de la RAW-ul din această săptămână

Se pare că Vince McMahon nu participă la multe show-uri săptămânale în ultimul timp. El este prezent la ședințe atunci când este nevoie, dar lucrurile merg destul de bine și fără el în acest moment.

Dave Meltzer a raportat în cadrul Wrestling Observer Radio că Vince McMahon nu a fost prezent la RAW-ul din această săptămână.

Roster-ul din WWE călătorește în Arabia Saudită pentru evenimentul Super ShowDown. Rămâne de văzut dacă Vince va fi prezent la show-ul din Arabia Saudită.

Vince este foarte ocupat. Relansarea XFL și tot ceea ce se întâmplă, pentru a vinde drepturi de streaming pentru evenimentele importante ale WWE, îi ocupă, de asemenea, o bună bucată din timp.

La ultimul eveniment al WWE-ului în Arabia Saudită, Vince McMahon a părăsit țara imediat ce a fost posibil. Plecarea lui a avut loc înainte de începerea problemelor cu reîntoarcerea wrestlerilor săi.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages