Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAWWWE SmackDown

Vince McMahon a făcut unele modificări la meciurile de la WWE Backlash 2020

Au trecut câteva zile de când a fost anunțat faptul că Paul Heyman nu mai face parte din echipa creativă a RAW-ului, și deja au fost făcute modificări asupra card-ului pentru WWE Backlash.

Vince McMahon a fost cel care a modificat deja finalul unui meci iar unele idei care au fost planificate pentru alte meciuri au fost de asemenea abandonate sau modificate. În plus, au fost făcute modificări și în SmackDown, dar majoritatea ideilor erau pentru RAW.

Conform actualului match line-up, Kickoff-ul evenimentului din această noapte va fi un meci pentru titlul United States între Apollo Crews vs. Andrade. Crews și Andrade sunt doi tipi cărora Heyman încerca să le acorde un push.

Există o anumită îngrijorare în rândul superstarurilor de top din roster cu privire la schimbările majore care s-ar putea produce în următoarele săptămâni, deoarece Vince consideră că este nevoie de schimbări importante pentru a putea recupera rating-urile RAW-ului. McMahon știe că pandemia coronavirusului este un motiv care a dus la scăderea rating-urilor, dar totodată consideră că unii dintre wrestlerii cărora Paul Heyman le-a acordat push nu vor ajuta niciodată la creșterea rating-ului.

O sursă din WWE relatează că Vince a pus în practică câteva idei ale lui Paul Heyman pentru un timp, dar apoi a irosit multe idei bune și oricine lucra cu Vince și Paul știa că această „minune” nu va dura prea mult. Heyman părea stresat când discuta cu Vince.

De asemenea, în următoarele săptămâni, vom vedea mai multe superstaruri din SmackDown apărând la RAW pentru a ajuta la creșterea rating-ului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages