Sustineti InRing.Ro
AEWAlumniWWE

Vince McMahon a dorit cu ardoare ca Matt Hardy să-l învingă pe The Undertaker

Matt Hardy este un adevărat veteran al Pro Wrestling-ului, deoarece și-a perfecționat meseria în mai multe companii de-a lungul anilor. Hardy a avut un început mic și în WWE, mai ales când a venit vorba de cariera sa individuală. Cu toate acestea, se pare că Vince McMahon și-a dorit ca Matt să-l învingă pe The Undertaker într-un meci important.

Matt Hardy și-a început run-ul individual în 2002. La acea vreme, Hardy a obținut o victorie prin pinfall împotriva lui Taker într-un meci de tipul Falls Count Anywhere pe parcursul SmackDown-ului din data de 3 octombrie 2002.

Matt a câștigat după ce Brock Lesnar l-a executat pe ”Deadman” cu un F5, permițându-i lui Hardy să obțină victoria. Recent, în timpul show-ului ”The Extreme Life of Matt Hardy”, el a dezvăluit că Vince McMahon a ținut neaparat ca Matt să-l învingă pe Undertaker.

„Șeful i-a spus lui The Undertaker: ”E în regulă, poți să te desfășori, dar la finalul acestui meci Matt Hardy trebuie să te învingă.”, fiind foarte categoric în privința asta. Taker nu a spus nimic în sensul de a se opune, dar a fost foarte mișto să-l văd pe Vincent Kennedy McMahon făcând totul pentru mine.”

Matt Hardy a avut o perioadă excelentă în WWE, dar este mai mult decât fericit să lucreze în AEW acum. În cele din urmă, asta este tot ceea ce contează pentru el.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages