WWEWWE RAW

Vince McMahon a destrămat o echipă din RAW

După luni întregi de tensiuni, WWE a luat decizia de a destrăma o echipă din brand-ul roșu (Monday Night RAW). PWInsider raportează faptul că Andrade și Angel Garza nu mai sunt în mod oficial o echipă. Acest lucru s-a văzut destul de clar la WWE TV, dar oficialii au indicat despărțirea lor de mai multe ori doar pentru a-i pune să lucreze din nou împreună.

Mike Johnson a confirmat acest lucru, spunând: „Ni s-a comunicat faptul că echipa formată din Andrade și Angel Garza nu va mai funcționa.”

Va fi interesant să vedem ce se întâmplă cu toți membrii fostului stable. Zelina Vega luptă acum full-time și se spune că Vince McMahon este un mare fan al ei.

Au mai rămas Andrade și Angel Garza. Andrade, în special, trebuia să primească un push semnificativ atunci când Paul Heyman era încă director creativ. Push-ul respectiv a fost sistat odată cu excluderea lui Heyman din funcția pe care o ocupa.

Garza și Andrade ar putea ajunge în brand-uri diferite în câteva zile după Draft-ul WWE-ului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !