Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Vince McMahon a decis să-i acorde un push semnificativ lui Ricochet în SmackDown

Se pare că fanii lui Ricochet care sperau ca oficialii să facă ceva semnificativ pentru el își vor îndeplini dorința în curând. La episodul SmackDown-ului de săptămâna trecută, a existat un segment în backstage unde Sami Zayn și-a cerut scuze de la Adam Pearce, pentru că l-a supraevaluat și l-a atacat pe Johnny Knoxville mai devreme în timpul show-ului, ceea ce a dus la un meci între ei în cadrul WrestleMania 38.

Ricochet a apărut în segment și a remarcat că, după ce l-a auzit pe Zayn că dorește să fie un campion de luptă, a decis să facă un pas în față. Sami i-a spus să meargă înapoi, dar Pearce a oficializat un meci între cei doi pentru titlul Intercontinental, care va avea loc la SmackDown-ul din această săptămână.

PWInsider raportează că Vince McMahon a decis să-i ofere lui Ricochet un push semnificativ. Mike Johnson a spus: ”Unii dintre cititori ne-au întrebat de ce Ricochet a primit un push atât de mare săptămâna trecută. Există o explicație foarte bună pentru acest lucru. În prezent, el este programat să ocupe locul 2 ca babyface individual de top al brand-ului albastru.”

Acum, Ricochet se află în spatele lui Drew McIntyre, ca superstar babyface de top la SmackDown. De asemenea, s-a menționat că The New Day, Shinsuke Nakamura & Rick Boogz sunt considerate echipe babyface de top.

Având în vedere acest raport, este posibil ca Ricochet să câștige titlul Intercontinental, deoarece meciul dintre Knoxville și Zayn nu are nevoie de centura Intercontinentală, pentru că WWE îl va promova oricum cu sau fără titlu.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages