Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Vince McMahon a cerut idei noi pentru RAW-ul de săptămâna aceasta

WWE a avut un show încărcat în Knoxville la RAW-ul din această săptămână, iar unii fani au observat că totul a părut mai fresh. Nu a existat nicio schimbare creativă în backstage, dar nici Vince McMahon nu a vrut să vadă ceva ce nu-i plăcea.

RAW-ul nu a excelat deloc la capitolul rating săptămâna asta, având 1.613.000 de telespectatori cu un 0,44 în segmentul demografic al vârstei cuprinse între 18 și 49 de ani. Majoritatea fanilor s-au distrat și au avut lucruri bune de spus despre show-ul care a marcat aniversarea a 20 de ani de la debutul lui Randy Orton în companie.

RingsideNews a primit informații de la un membru titular al echipei creative că ”nimic nu a fost schimbat” la RAW-ul din această săptămână. Vince a dorit idei noi față de cele propuse inițial și într-un final s-a ajuns la ceva ce i-a plăcut.

„Ni s-a spus că ”asta se întâmplă des”. De asemenea, lui Vince McMahon ajung să-i placă de obicei ”ideile rele”, dar de data aceasta, ritmul a fost mai bun, și asta a ajutat foarte mult. Mulți fani sunt de acord că ritmul show-ului de 3 ore din această săptămână a fost mai ușor de urmărit.”

Rămâne de văzut dacă compania va continua această tehnică, pentru că a avut o singură săptămână bună de RAW. Oficialii mai au de scris un alt episod pentru săptămâna viitoare, iar în WWE nu există coincidențe.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages