Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Vince McMahon a apărut la SmackDown-ul de seara trecută, amenințând că îl va concediat pe Pat McAfee

Vince McMahon a avut o apariție neașteptată la WWE TV în cadrul SmackDown-ului de seara trecută într-un segment din backstage.

În timpul intării lui Shinsuke Nakamura, Pat McAfee și-a făcut dansul consacrat pe masa comentatorilor. Cu toate acestea, de această dată, Austin Theory a venit din zona fanilor și l-a tras de picior pe McAfee pentru a-l face să cadă de pe masă.

McAfee l-a urmărit pe Theory până în backstage până în camera lui Vince. McMahon a venit țipând și l-a amenințat pe Pat că îl va concedia și nu va mai avea meciul cu Austin la WrestleMania 38. Respectivul meci este menit în primul rând să-i dea lui Theory un mare spot, deoarece Vince îl vede pe acesta drept viitor Main Eventer și următorul John Cena.

Theory a venit din nou la masa comentatorilor și a aruncat cu o băutură pe McAfee, dar Pat și-a păstrat calmul. În cele din urmă, Finn Balor a venit rapid atacându-l pe Austin în timpul pauzei comerciale.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages